Vuokrattavat kohteet

Tammitie 4 C 21           2h+k,  58,5 m²

Perussiisti kaksio alueelta josta hyvät yhteydet kaupunkiin ja autotehtaalle. Talon toisessa kerroksessa oleva asunto jossa parveke länteen. Parvekkeelta näkymät metsäalueelle. Asunto on läpi talon oleva asunto jossa hyvän kokoiset huoneet ja pesutilat. Mahdollisuus vuokrata autopaikka talon läheisyydestä. Asunto vapautuu 1.12.2017. Vuokra 750€/kk+vesi ja sähkö. 1kk:n vakuus.

 

 

 

Keskuskatu 27 B                   3h+k, 64 m²

Remontoitu kerrostalokaksio aivan Laitilan keskustan tuntumassa. Asunto on siistissä kunnossa ja sopii erinomaisesti esimerkiksi pienelle perheelle tai kimppakämpäksi. Kaappi- ja säilytystilaa on riittäävsti mm. eteisessä korkeat kaapistot vaatteiden säilytykseen. Toimivalla pohjalla oleva asunto vapautuu 1.12.2017. Asunnossa parveke yhtiön takapihalle. Vuokra 850€/kk+vesi ja sähkö. 1kk:n vakuus.

 

 

 

Alinenkatu 28 C 2           2h+tupak.+kph+s

Ainutlaatuinen asunto aivan Uudenkaupungin ydinkeskustassa. Asunto on kaunis ja viimeisen päälle tehty. Asunnossa iso yhtenäinen oleskelutila jossa keittonurkkaus tilan päässä. Asunnon toisessa päässä tilava makuuhuone, moderni kylpyhuone ja oma sauna. Tähän asuntoon on oma sisäänkäynti ja porraskäytävä. Tämä asunto on pääkadun varrella aivan torin liepeillä olevassa kivitalossa joka on korttelin keskellä suojassa kaupungin ääniltä. Vapautuu 1.1.2018 alkaen. 1kk:n vakuus. Vuokra 1400€/kk.

 

 

 

Suulakuja 18-20 A 5.      4h+k+s      100m2

Suositulta lapsiystävälliseltä alueelta vuokrattavana nyt kaksikerroksinen rivitaloasunto. Asunnon alakerrassa keittiö, wc ja olohuone; yläkerrassa makuuhuoneet, kylpyhuone ja sauna. Asunto on hyvällä sijainnilla yhtiössä; keittiön ikkunasta näköyhteys taloyhtiön leikkipaikkaan. Takapihalla terassi sekä nurmialue ja istutuksia näköesteenä. Tähän asuntoon kuuluu autolle sähköpistokepaikka katoksesta. Noin 1km:n säteellä ala-aste, päiväkoti ja syksyllä 2017 valmistuva kauppa. 1kk:n vakuus. Vuokra 1100€/kk + sähkö ja vesi.

 

 

 

Tältä sivulta löydät tällä hetkellä vuokrattavana olevat kohteet. Voit Kysyä kohteesta lisää suoraan meiltä. Ota yhteyttä »

Kommentit poistettu käytöstä.